Profesional Construct a lasat in urma radacinile sale din Buzau inca din 1996 si de atunci nu a mai privit inapoi. Cu mii de proiecte de succes sub bagheta noastra, putem spune cu mandrie ca suntem una dintre companiile de constructii de incredere in Romania si care desfasoara lucrari de constructii atat interne cat si internaționale.

Pentru mai mult de 19 ani, Profesional Construct a oferit o gama larga de servicii de constructii in Buzau si multe alte orașe din Romania și din întreaga lume. Ne străduim să menținem cele mai înalte standarde si chiar peste așteptările clientului, la toate nivelurile. Noi nu numai ca onoram angajamentele, ci suntem cunoscuti pentru respectarea termenelor dure oferind în același timp nimic altceva decat calitate . Scopul nostru este de a crea o relație receptiva cu clientii , care ne permite sa se intalnească si chiar sa depaseasca obiectivele pentru fiecare dintre proiectele noastre.

Profesional Construct este bine cunoscut pentru inovatie si prin colaborarea cu succes cu clienții noștri, designeri, sub-contractori, consultanti, precum si furnizori; am fost in masura sa furnizam un nivel mai specializat de servicii. Suntem continuu in evolutie si intelegem diferitele aspecte de livrare a unei constructii cu valoare ridicata si proiecte complexe cu usurinta.